Julväntetiden

Julväntetiden

Vi tänker fira lite annorlunda julväntetid än tidigare år. I år har vi julpysselkvällar istället för julfest där barnen får tillsammans med er föräldrar komma hit och pyssla lite. Nästan likadant som ifjol, men vi gör det redan nu i november. Småttingarna tisdagen den 28.11, kl. 18.00 och stora sidan torsdagen den 30.11. kl.17.30.

 

Den 5.12. har vi en självständighetsfest på dagen, för barnen och personalen i barnträdgården. Vi klär på oss det finaste vi har och skålar och dansar i festsalen.

 

Blivande förskolebarnen har skridskoskola v.49.

 

Efter självständighetsfesten tänker vi börja sakta ner och mysa inför jul. När världen omkring oss börjar hetsa och öka på takten med att göra förberedelser inför jul, gör vi motsatsen. Vi dämpar på belysning, lyssnar på julmusik, läser julsagor och annat i lugn och stilla gång. Julen får komma med mys. Så det inte händer som med hunden bredvid…

 

 

Vi hoppas vi får besök av skolans Lucia på Lucia dagen, eller så går vi och titta på henne till stora skolans sida, vi informerar mera när vi får veta om hur det blir.

 

Barnträdgården har öppet till fredagen den 22.12. kl. 15.00.

Mellandagarna stängt och så är vi tillbaka igen 2.1.2018

 

God Jul!